Gratis frakt över 600 kr | Ordrar gjorda innan 14:30 skickas samma dag | 100% lagliga produkter | 4.7 på Trustpilot

Raw Hemp
0 - 0,00 kr
Inga produkter i varukorgen.

Cannabisentusiaster Samlas i Berlin: Mary Jane-mässan 14-16 juni 2024

Den 14-16 juni 2024 återvänder Mary Jane-mässan till Berlin, och som Europas näst största cannabis-mässa efter Spannabis i Barcelona, förväntas den slå nya rekord i antal besökare tack vare Tysklands legalisering av cannabis den 1 april. Under tre intensiva dagar kommer över 350 utställare att visa upp det senaste inom cannabisvärlden. Utöver utställarna erbjuder mässan även föreläsningar från branschens främsta experter och livemusik. Det är också ett utmärkt tillfälle att nätverka och träffa andra människor som är intresserade av cannabis, vilket gör det till ett måste för alla cannabisentusiaster.

Mary Jane beräknas få över 35 000 besökare i år.

Över 350 utställare ställer ut på cannabismässan

Årets Mary Jane-mässa i Berlin, som hålls den 14-16 juni 2024, förväntas bli en av Europas största cannabis-mässor med över 350 utställare. Besökare kommer att kunna utforska ett brett spektrum av produkter och tjänster från företag inom alla segment av cannabisindustrin, inklusive cannabisfrön, odlingsutrustning, rullpapper och bongar. Bland de många utställarna kommer välkända varumärken som OCB och G-Rollz att delta, samt den legendariska The Bulldog, känd för sina coffeeshops i Amsterdam, och det berömda Cookies från Kalifornien​.

Mässan kommer också att ha ett stort antal CBD-företag, vilket speglar den växande efterfrågan på CBD-produkter i Tyskland och europa.

Intressanta föreläsningar på Mary Jane-mässan

Under mässan kommer besökare att kunna ta del av en rad intressanta föreläsningar och diskussioner. Föreläsningarna inkluderar ämnen som medicinsk cannabis, hållbar odling, byggande med hampa och framtida lagstiftning. Bland de framstående talarna finns Dr. Adrian Fischer, medgrundare av DEMECAN, Dr. Franjo Grotenhermen, en ledande expert inom medicinsk cannabis, och Michael Knodt, en välkänd journalist inom cannabisområdet.

Dessa föreläsningar erbjuder djupgående insikter och uppdaterad kunskap om de senaste forskningsrönen och utvecklingarna inom cannabisindustrin. Besökare får möjlighet att lära sig om den senaste teknologin och vetenskapen som driver industrin framåt, samt diskutera de juridiska och politiska förändringar som påverkar marknaden.

Mässan ger även en plattform för att lära sig mer om cannabis. Föreläsningarna täcker en bred palett av ämnen, från cannabisens fördelar och dess påverkan, till innovativa odlingstekniker och miljövänliga lösningar.

Med över 35 talare som delar sin expertis, blir Mary Jane-mässan ett nav för utbildning och inspiration.

Festivalstämning med Livemusik

Utöver de många utställarna och föreläsningarna kommer Mary Jane-mässan också att bjuda på en hel del livemusik, vilket skapar en härlig festivalstämning för alla besökare. Med ett brett utbud av musikaliska framträdanden kommer det att vara en perfekt plats att njuta av skön musik och koppla av i en festlig atmosfär.

Mässan hålls på Messe Berlin, Hammarskjöldplatz, 14055 Berlin. Öppettiderna är:
– Fredag: 11:00 – 20:00 (utomhus till 22:00)
– Lördag: 11:00 – 20:00 (utomhus till 22:00)
– Söndag: 11:00 – 20:00 (utomhus till 20:00)

För mer information, besök:
Mary Jane Berlin

Relaterade inlägg