Fri fragt ved køb over 600 DKK | Ordrer placeret inden kl. 14:30 sendes samme dag | 100% lovlige produkter | 4.7 på Trustpilot

Raw Hemp
0 - 0,00 kr
Inga produkter i varukorgen.

Raw Hemp stolt sponsor på FCR

Raw Hemp är stolt sponsor av FCR MMA, Sveriges mest framträdande MMA-gala. Årets stora evenemang äger rum den 9 september i den vackra staden Uppsala, och vi är mer än ivriga att vara en del av denna spektakulära natt av kampsportsexcellens.

MMA är en sport som har vuxit stadigt i popularitet över hela världen, och Sverige har blivit en nation som har producerat några av de mest imponerande och talangfulla fighters i världen. FCR MMA har alltid varit en plattform som har lyft fram dessa talanger och erbjudit dem en chans att stråla på nationell och internationell nivå.

Som sponsorer av FCR MMA är vi på Raw Hemp övertygade om att MMA inte bara är en sport utan också en livsstil som främjar hälsa, disciplin och hårt arbete. Vi delar samma värderingar och passion för naturlig hälsa och välbefinnande som våra fighters gör. Det är därför vi är stolta över att stödja denna spännande gala.

Pannie Kianzad ambassadör för Raw Hemp

Pannie Kianzad har klättrat högt inom MMA-världen och etablerat sig som en topprankad utövare inom UFC, där hon har blivit en beundransvärd förebild för många fans och aspirerande fighters. Med en passion för sporten och en oöverträffad arbetsmoral har hon erövrat sina motståndare och visat att hårt arbete och beslutsamhet är nyckeln till framgång.

För att stödja sin återhämtning och förbli i optimal form har Pannie Kianzad valt att använda Raw Hemps produkter för snabbare återhämtning.

Och nu, för första gången någonsin, har fansen chansen att höra direkt från Pannie Kianzad själv om hur Raw Hemps produkter har påverkat hennes prestationer och återhämtning. En exklusiv video kommer att visas på jumbotronerna på FCR (Fighter’s Championship Arena) där Pannie delar sina personliga erfarenheter med Raw Hemps produkter och hur de har hjälpt henne att möta utmaningarna i UFC. Ni kan se videon nedan.

 

Vi ser fram emot en oförglömlig kväll av spänning och prestationer på FCR MMA-galan den 9 september i Uppsala. Tillsammans med våra kämpande hjältar kommer vi att fortsätta att främja MMA-sporten och inspirera människor att omfamna en hälsosam och aktiv livsstil. Raw Hemp är stolta över att vara en del av denna fantastiska gemenskap!

 

RAWHEMP Pannie_cannabislight

 

Läs mer om evenemanget på FCR MMAs hemsida.

Relaterade inlägg